O Xρήστος Πάζης στο Μακεδονία tv " Όλα Καλά " !

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Πάζης παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή «Όλα καλά»

της Μαρίας Λουίζας Βούρου και συγκεκριμένα στο δημοσιογράφο Γιώργο Νηρέο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχή του από τις πίστες για πολλά χρόνια.
Όπως είναι γνωστό ο Χρήστος Πάζης αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την φωνή του γεγονός που τον κράτησε μακριά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.Ωστόσο ανέφερε ότι ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί λόγω των θεμάτων της υγείας του.
Σε αυτή τη δύσκολη φάση που πέρασε,αναθεώρησε κάποια πράγματα για τη ζωή του αναφέροντας ότι «τίποτε δεν είναι πια δεδομένο στη ζωή».
Τώρα λοιπόν επανέρχεται δυνατός και ακμαίος και εμφανίζεται μετά από δέκα χρόνια στην πόλη του,τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί PROVA LIVE CONCEPT.
Ανέφερε ότι του λείπει το τραγούδι αφού γεννήθηκε τραγουδιστής εννοώντας ότι από πολύ μικρός τραγουδούσε και ότι έχει μια άλφα μουσική παιδεία.
Στην ερώτηση αν θα συμμετείχε στη Eurovision ήταν κατηγορηματικός ισχυριζόμενος ότι είναι λαϊκός τραγουδιστής και δεν του ταιριάζει,ενώ τόνισε πως θα πήγαινε κριτής σε κάποιο από τα talents shows.
Ο Χρήστος Πάζης ερωτώμενος για τον Στέλιο Καζαντζίδη ανέφερε ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν είναι ένας απλός τραγουδιστής,είναι η ιστορία της Ελλάδας και ότι είναι πολύ μικρός για να μιλήσει για τον Καζαντζίδη.

Εμείς ευχόμαστε στον Χρήστο Πάζη τα καλύτερα και καλή επιτυχία στις εμφανίσεις του !

Σχόλια